Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ελεύθερος ο αρχισατανιστής, Μάκης Κατσούλας


Ελεύθερος αφέθηκε μετά από 25 χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης ο Ασημάκης Κατσούλας, αρχηγός της οργάνωσης «Σατανιστές της Παλλήνης»...




Μεταξύ άλλων όπως αναφέρει το zarpanews.gr στη διάρκεια της κράτησής του στα Χανιά, ο Κατσούλας δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενούς του.

Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν με τις περιγραφές των φρικιαστικών εγκλημάτων τους. Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες εμπλέκονταν σε φόνους δυο γυναικών με τελετές μαύρης μαγείας.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.