Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο: Δεν τους αποζημιώνει η ασφαλιστική γιατί είναι φίλοι στο Facebook!


Απίστευτο κι όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινό, σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνουν...




στο usay.gr υπάλληλοι διαφορετικών ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα, αλλά και το... “θύμα” αυτών, ο οποίος αν και δεν έφταιγε όταν τράκαρε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, παρ' όλ' αυτά, δεν πρόκειται να πάρει ως αποζημίωση δεκάρα τσακιτσή!


Αιτία το γεγονός, ότι εκείνος που του έκανε τη ζημιά στο αυτοκίνητο του, είναι από εκείνους τους φίλους που... πολλοί κάνουμε add στον προσωπικό μας λογαριασμό στο facebook, δίχως να τον ξέρουμε όμως, στη πραγματικότητα (ο ... γνωστός του γνωστού, δηλαδή). Απόδειξη, το ότι ακόμα κι όταν τράκαραν, δεν αναγνώρισε ο ένας τον άλλο!

Κι αν μέχρι σήμερα δε δίναμε ιδιαίτερη σημασία ποιους προσθέτουμε ως φίλους στα social media μας, θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν επιπτώσεις, καλό είναι πια να το ξανασκεφτούμε. Ο λόγος;

Οι ερευνητές της ασφαλιστικής εταιρίας, οι οποίοι ανέλαβαν την υπόθεση του συγκεκριμένου τροχαίου, κατάφεραν να βρουν ότι οι δύο άνδρες είναι όντως μεταξύ τους διαδικτυακοί φίλοι και για τον λόγο αυτό δεν μπορούν να λάβουν οικονομική αποζημίωση για τις υλικές ζημιές τις οποίες υπέστησαν!

Το usay σε επικοινωνία που είχε με ασφαλιστή, ο οποίος προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία του, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Βεβαίως και συμβαίνει! Ο ερευνητής της ασφαλιστικής, παρ' ότι δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο το οποίο υπογράφει ο πελάτης, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί αποζημίωση, ακόμα κι αν αποδείξει ότι οι εμπλεκόμενοι έκαναν μπάνιο το καλοκαίρι στην ίδια παραλία! Φυσικά αν αποδείχθηκε ότι είναι φίλοι στο facebook δε πρόκειται να πάρουν αποζημίωση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.