Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσσα στο λιμάνι - Δύο νεκροί


Μια τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μυτιλήνη όταν ένα αυτοκίνητο «βούτηξε» στη θάλασσα στο λιμάνι με...


 αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο από τους πέντε επιβαίνοντες σε αυτό.
Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγα μέτρα από το Παλαιό Δημαρχείο στο ύψος του καφέ «Πανελλήνιον».
Το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από το λιμάνι της Μυτιλήνης προς το Παλαιό Δημαρχείο για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε στο κράσπεδο της προκυμαίας και βούτηξε μέσα στη θάλασσα δίπλα στο ψαροκάικο που ήταν αραγμένο.
Οι τρεις από τους πέντε επιβάτες που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα κατόρθωσαν να ανοίξουν τις πόρτες πριν το αμάξι να βυθιστεί τελείως.
Αντίθετα οδηγός και συνοδηγός δεν πρόλαβαν με αποτέλεσμα να βρούν τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα θύματα είναι νεαρής ηλικίας (18 ετών)
Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται με ένα σενιάριο να θέλει να έχει σκάσει το μπροστινό λάστιχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο οδηγός λόγω της ολισθηρότητας και της απειρίας του να μην καταφέρει να ελέγξει το όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.