Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Οκτώ χρόνια μετά έπιασαν τον σάτυρο της Ρόδου


Ο ηλικίας 46 χρόνων (σήμερα) Έλληνας, είχε ταυτοποιηθεί το 2008 και το 2013 για την παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών...Δυο φορές είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές ένας αδίστακτος παιδόφιλος που δρούσε στη Ρόδο, αλλά παρόλο που είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου, είχε καταφέρει να εξαφανιστεί για οκτώ ολόκληρα χρόνια!
Ο ηλικίας 46 χρόνων (σήμερα) Έλληνας, είχε ταυτοποιηθεί το 2008 και το 2013 για την παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών, στα οποία φέρεται να έκανε ασελγείς πράξεις, χειρονομίες και προτάσεις. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν και από τότε παρέμενε ασύλληπτος.
Τελικά, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον αναζητούμενο 46χρονο να κινείται μέρα- μεσημέρι στην πόλη της Ρόδου, διαπίστωσαν από τον έλεγχο που του έκαναν ότι ήταν αυτός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το ένταλμα και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που διέταξε να κρατηθεί ως την απολογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.