Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Εφιαλτική προειδοποίση Χρυσόγονου: Ή έξοδο στις αγορές ή GREXIT


Με άκρως δραματικούς τόνους, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος περιέγραψε το ασφυκτικό πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται η χώρα...



Οπως είπε μιλώντας στον Flash, αν η Ελλάδα το 2018 δεν βγει στις αγορές τότε ελλοχεύει το Grexit. «Θα βρεθούμε αντιμέτωποι είτε με την επάνοδο στις αγορές, είτε με τη χρεοκοπία, το Grexit ενδεχομένως και δεν ξέρω τι άλλο, με δραματικές εν πάση περιπτώσει εξελίξεις» τόνισε.

Ο Κ. Χρυσόγονος επεσήμανε πως«δεν θα υπάρξει τέταρτο διακρατικό δάνειο» και άρα «δεν μπορεί να υπάρξει και τέταρτο μνημόνιο».

Τέλος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε ως επαίτες στα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης και στο ΔΝΤ ζητώντας δανεικά από αυτούς και να καταφέρουμε από το καλοκαίρι του 2018 και μετά να δανειζόμαστε από εκεί όπου δανείζονται τα φυσιολογικά κράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.