Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Κακοσυντηρημένο το ανεξέλεγκτο λεωφορείο που σκόρπισε τον τρόμο στον Πειραιά; [video]


Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΑ σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μεσημέρι στον Πειραιά, με αποτέλεσμα ένας ηλικιωμένος να ακρωτηριαστεί...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το λεωφορείο ξέφυγε από τον έλεγχο του οδηγού, ενώ κινούνταν στην οδό Ασκληπιού, και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Από το ατύχημα έχει τραυματιστεί μία γυναίκα. Όπως μεταδίδει το piraeuspress.gr, αρχικά δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού, στην Αγιά Σοφιά του Πειραιά.


Στη συνέχεια, οδηγός του λεωφορείου 915, όπου διερχόταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, σταμάτησε και κατέβηκε να δει πώς θα περάσει. Σύμφωνα με τους επιβάτες, εκείνη τη στιγμή το λεωφορείο άρχισε να κατηφορίζει ακυβέρνητο και επί δύο τετράγωνα παρέσυρε ό,τι συνάντησε δέντρα, σταθμευμένα αυτοκίνητα και έναν κύριο μεγάλης ηλικίας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.