Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Ξέσπασμα της μάνας του Μπεν: Στην Κω ξέρουν και δεν μιλούν [video]


«Οι κάτοικοι της Κω στην Ελλάδα γνωρίζουν τι συνέβη στον 21 μηνών Μπεν Νίνταμ», όπως ισχυρίζεται η μητέρα του σε νέα συνέντευξη σύμφωνα με τη βρετανική Mirror και κάλεσε την ελληνική αστυνομία και τη βρετανική κυβέρνηση να ασκήσουν πιέσεις στους ντόπιους προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια...«Πρέπει να το πράξουν αυτό, δεν ζητάμε πολλά».

Και πρόσθεσε: «δε μιλάμε για έναν νεκρό σκύλο. Μιλάμε για άνθρωπο, ήταν ένας άνθρωπος», είπε σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την εκτενή αναζήτηση κλιμακίου της βρετανικής αστυνομίας σε συνεργασία με κατοίκους της Κω για νέα στοιχεία στο σημείο που ο μικρός Μπεν είχε εξαφανισθεί το καλοκαίρι του 1996.

Η βρετανική αστυνομία πιστεύει ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε κατά λάθος κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών από έναν εκσκαφέα και στη συνέχεια θάφτηκε σε κοντινή απόσταση.

«Ξέρουμε με σιγουριά ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κω που ξέρουν τι συνέβη στον Μπεν εκείνη την ημέρα. Το διαβεβαιώνει και η αστυνομία του νότιου Γιόρκσαιρ ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν. Ξέρουν. Αλλά έχουν πει ψέματα», πρόσθεσε η μητέρα του, Κέρι.

«Η έρευνα συνεχίζεται ακόμη, για εμένα, κάποιος σε αυτό το νησί πρέπει να κριθεί ένοχος για το έγκλημα», επισήμανε η Κέρι Νίνταμ, η οποία δηλώνει πως θέλει απλά να φέρει πίσω στη Βρετανία το σώμα του γιου της.

Από την πλευρά της, η γιαγιά του Μπεν, Κριστίν, δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain: «Δεν ζητάμε πολλά. Ήρθε η ώρα κάποιος να μας δείξει λίγο σεβασμό».

Όταν η οικογένεια ρωτήθηκε αν έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο μικρός Μπεν είναι νεκρός η Κριστίν είπε: «Ναι, ναι. Δεν έχουμε συμβιβαστεί με την ιδέα, αλλά ξέρουμε ότι είναι αλήθεια. Ναι, ξέρουμε ότι είναι η αλήθεια».

Όταν η αδελφή του Μπεν ρωτήθηκε τι θα ήθελε από τη βρετανική κυβέρνηση να πράξει σχετικά, είπε: «Να ασκήσει πίεση στις ελληνικές Αρχές, όπως θα έκανε για οποιονδήποτε βρετανό πολίτη, όπως ακριβώς προστατεύεται όποιος έχει βρετανικό διαβατήριο. Είτε είναι ζωντανός, είτε όχι, εξακολουθεί να προστατεύεται ως βρετανός πολίτης και η μαμά μου χρειάζεται απαντήσεις. Πλέον έχω μια κόρη στην ηλικία του Μπεν όταν εξαφανίσθηκε και δε μπορώ να διανοηθώ τι πέρασαν οι γονείς μου αναζητώντας τον αδελφό μου όλα αυτά τα χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.