Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Επίθεση 10 ατόμων σε Καραμανλή - Βαληνάκη

Κάθε όριο έχει περάσει η οργή του λαού και με την πρώτη ευκαιρία πολλοί είναι εκείνοι που την πέφτουν στους πολιτικούς ακόμη και για να χειροδικήσουν. Αυτή τη φορά ξέσπασαν το μένος τους...



περίπου 10 Έλληνες εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του πρώην υπουργού Γιάννη Βαληνάκη, στο αεροδρόμιο του Μονάχου, στη Γερμανία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "fimotro" αναμένοντας τις βαλίτσες τους τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη αποδοκιμάστηκαν άγρια απο καμιά δεκαριά ομογενείς που περίμεναν δίπλα τις βαλίτσες τους απο την ίδια πτήση της Aegean. Η λεκτική επίθεση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού οι ηλικιωμένοι ομογενείς αποκαλούσαν τον πρώην πρωθυπουργό 'λαμόγιο', 'απατεώνα' και 'τεμπελχανά'. Το επεισόδιο κινητοποιήσε τη γερμανική αστυνομία η οποία και φυγάδεψε προς άγνωστη κατεύθυνση τα δύο ζεύγη!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.