Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Βάσω μαινόμενη… Τσάρος αμυνόμενος!

Στα κάγκελα για μία ακόμη φορά η Βάσω Παπανδρέου, στο «σταυρό του μαρτυρίου» ο Τσάρος Γιώργος Παπακωνσταντίνου… Η συζήτηση μεταξύ των δύο πρωτοκλασάτων του ΠΑΣΟΚ έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ΚΤΕ Οικονομικών και παρέσυρε στο χορό της κριτικής και πολλούς άλλους…



Δεικτική η Βάσω Παπανδρέου επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου λέγοντας: «Γιατί δεν επαναδιαπραγματεύεστε το μνημόνιο; Μας οδηγείτε σε συλλογική κατάθλιψη και η αγορά δε λειτουργεί» και συνέχισε λέγοντας:
«Τη μια μας λέτε ότι δεν θα πάρετε μέτρα και την άλλη παίρνετε Τη μια λέτε πάμε καλά την άλλη φαίνεται πως πάμε χειρότερα. Βάζετε θέμα γραμματείας αποκρατικοποιήσεων αλλά για το ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί τα Ολυμπιακά Ακίνητα, σας φταίει η γραμματεία. Δεν έχετε συνολικό σχέδιο».
Η «ομοβροντία» της Βάσως είχε ένα στοιχείο πολύ σημαντικό: Εδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση είναι χωρισμένη στα δύο, μια και η πρώην Υπουργός μιλούσε με τέτοιο τρόπο που εύκολα κάποιος θα θεωρούσε ότι ανήκει στην αντιπολίτευση
Σύμφωνα, πάντως, με αρκετούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος η τοποθέτηση της Βάσως «εκφράζει την πλειοψηφία των μελών της κοινοβουλευτικής μας ομάδας» και αυτό είναι το ανησυχητικό.
Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές που διαφωνούν κάθετα με την οικονομική πολιτική. Ο λόγος περιστράφηκε γύρω από τα 30 δις. Των τραπεζών και εκεί η συζήτηση πήρε φωτιά…

Είμαστε ανακόλουθοι

Η Σοφία Γιαννακά δήλωσε ότι “νιώθω πως θέλω να στηρίξω την κυβέρνηση αλλά είμαστε ανακόλουθοι ως προς τις δεσμεύσεις μας” ενώ η Νάντια Γιαννακοπουλου, ήταν ιδιαίτερα απαξιωτική μιλώντας στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου: “Όταν ήμασταν αντιπολίτευση είχαμε ανέβει στα κεραμίδια για τα 28 δισ. προς τις τράπεζες και τώρα κάνουμε τα ίδια. Αυτό με τα 3Ο δις δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Μας φέρνετε σε δύσκολη θέση. Δεν με έχετε πείσει για το σκοπό της νέας βοήθειας!”
Ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι “χρειαζόμαστε ισχυρό τραπεζικό σύστημα για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες”… Για να ακουστεί μία φωνή αγανακτισμένη: «Εντάξει Γιώργο, στηήριξε του τραπεζίτες και εξόντωσε τους επαγγελματίες».
Και έπεται συνέχεια στον… Φρουτοπία!

πηγή: onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.