Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Βούλγαροι "μαϊμού" ζητιάνοι

Τους ωθούσαν στην επαιτεία, εκβιαστικά, συμπατριώτες τους. Εκμεταλλεύονταν ανάπηρους που τους έφερναν από τη Βουλγαρία με το πρόσχημα...




ότι θα τους βρουν δουλειά! 

Το ζευγάρι των Βούλγαρων, συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για έναν 30χρονο και μία 38χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σε διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, στην Αθήνα, εντοπίστηκαν μέσα σε άθλιες συνθήκες 14 άτομα, δύο εκ των οποίων ανήλικα, που το αδίστακτο ζευγάρι των δουλεμπότων εξανάγκαζε σε επαιτεία. Μάλιστα για να τα ελέγχει, είχε ενοικιάσει διαμέρισμα ακριβώς δίπλα από τους ...«υπαλλήλους».

Το ζευγάρι από τη Βουλγαρία κρατούσε όλα τα χρήματα που έδιδαν οι διερχόμενοι στα παιδιά και τους άλλους και τους έδιδε μόνο λίγο φαγητό ίσα- ίσα για να ζήσουν.
Και οι 14 Βούλγαροι οδηγήθηκαν σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση, όπου εξετάσθηκαν από γιατρούς. Επίσης, τους δόθηκαν ρούχα , αφού οι εκμεταλλευτές τους είχαν ντυμένους με κουρέλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.