Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

"Σαΐνια" έκλεψαν 2 δις δολάρια από την UBS στην Ελβετία!


Τη διεξαγωγή «ανεξάρτητων» ερευνών σχετικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης δυο δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ελβετική τράπεζα UBS ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές για τις χρηματοπιστωτικές αγορές στην Ελβετία και στην Βρετανία...



«Η υπηρεσία επιτήρησης των χρηματιστηριακών αγορών (Finma) και η βρετανική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (FSA) ξεκινούν μία λεπτομερή και ανεξάρτητη έρευνα για τα γεγονότα που σχετίζονται με τις απώλειες που σημειώθηκαν στις συναλλαγές της UBS στο Λονδίνο», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Finma.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η έρευνα θα επικεντρωθεί στις δραστηριότητες μη εγκεκριμένων συναλλαγών και «στην αποτυχία των συστημάτων ελέγχου που επέτρεψαν σε αυτές τις ενέργειες να μην εντοπιστούν».


πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλικό Πρακτορείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.