Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μπλεγμένοι σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Τι γίνεται με την Λευκάδα;


"Βρώμικοι" Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διακινούσαν ναρκωτικά σε δύο νησιά. Στη Κάλυμνο και την Κω. Διαβάστε τι έκαναν οι προστάτες του νόμου, κι ας θυμηθούμε τα έργα και τις ημέρες ενός άλλου αξιωματικού, τον οποίο ναι μεν ξήλωσε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., στην Λευκάδα, όμως η έρευνα για το παρελθόν κάπου σκαλώνει...





Στην ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος δύο αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στα Δωδεκάνησα και ενός αξιωματικού εν αποστρατεία προχώρησε η εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Οι διώξεις αφορούν δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τις καταγγελίες, που έγιναν σε βάρος των εν λόγω αξιωματικών, από τους κατηγορούμενους σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε Κω και Κάλυμνο και αφορούν επίσης και δύο πολίτες.


Ειδικότερα, οι ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκαν από την εισαγγελέα, σε βάρος των πέντε συνολικά εμπλεκομένων, αφορούν στις κατηγορίες της μαστροπείας, εγκληματικής οργάνωσης, σύστασης συμμορίας και διάθεσης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, όταν στον απόηχο δικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε Κω και Ρόδο, ξεκίνησε νέος κύκλος καταθέσεων για τα όσα είχαν προκύψει από την ακροαματική διαδικασία της δίκης, σχετικά με την εμπλοκή απόστρατου αξιωματικού αλλά και των δύο εν ενεργεία αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Τι γίνεται με την υπόθεση της Λευκάδας;

Στο planet-greece είχαμε αποκαλύψει συγκλόνιστικές λεπτομέρειες για τη δράση ενός άλλου "βρώμικου" αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., όπως αυτές περιγράφονται μες στη δικογραφία, που έχει στα χέρια του ο ανακριτής. Όμως, παρά τις ερωτήσεις που κάνουμε, βλέπουμε ότι δεν υπάρχει μεγάλη διάθεση για να ψάξουν το παρελθόν του σε τόσο βάθος. Γιατί; Τι φοβούνται;

  • Διαβάστε εδώ όσα συγκλονιστικά είχαμε αποκαλύψει:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο "βρώμικος" αστυνομικός στη Λευκάδα, η χρηματαποστολή, οι ληστείες, κι ο κουμπάρος γνωστού τραγουδιστή, που πιάστηκε με κόκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.