Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Αστυνομικός σοβαρά τραυματισμένος στην πορεία

Οι κουκουλοφόροι ξαναχτύπησαν.Περίπου 30 από αυτούς ,που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας επιτέθηκαν σε αστυνομικό με πολιτικά και επί 10 λεπτά τον χτυπούσαν και τον έσερναν δεξιά και αριστερά στην πλατεία Συντάγματος.Μιλάμε...


 για τόσο "άντρες".30 εναντίον ενός.Τα ζώα-κουκουλοφόροι (γιατί μόνο τα ζώα κυκλοφορούν σε αγέλες και συμπεριφέρονται έτσι στα θύματά τους) αφού πίστεψαν προφανώς ότι τον σκότωσαν τον άνθρωπο έφυγαν πέρνοντας μαζί τους και το όπλο του.Ο άτυχος άντρας έχει μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έκανε στο σημείο ο αστυνομικός με τα πολιτικά και με το όπλο του επάνω του και εαν βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και για ποιό λόγο.Ότι και να έκανε όμως ,δεν έχει κανείς το δικαίωμα να του αφαιρέσει τη ζωή ή  τον αντιμετωπίσει  με τόσο βάναυσο και βίαιο τρόπο.Και για να μην παρεξηγούμαστε.Το ίδιο θα λέγαμε εάν αυτό είχε συμβεί και από την άλλη πλευρά.,όπως και το έχουμε κάνει στο παρελθόν.Εάν δηλαδή αστυνομικοί έκαναν βίαιη επίσθεση σε διαδηλωτές. Το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει θύμα.Τα ΜΜΕ θα ξεσαλώσουν, θα ασχολούνται μόνο με αυτό και θα περάσουν, ότι θέλουν να περάσουν σε βάρος μας ,χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.