Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Άγριο ξύλο και συλλήψεις αναρχικών - χρυσαυγιτών στον Άγιο Παντελεήμονα


Άγριες συγκρούσεις μεταξύ αναρχικών και χρυσαυγιτών στον Άγιο Παντελεήμονα, με τους αστυνομικούς της ομάδας Δέλτα να επεμβαίνουν και να συλλαμβάνουν συνολικά 15 άτομα!...



Η κόντρα μεταξύ χρυσαυγιτών - αναρχικών τείνει να πάρει μορφή βεντέτας. Οι αναρχικοί έβγαλαν στους δρόμους τα δικά τους τάγματα εφόδου, και αποφάσισαν λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία προς τον Άγιο Παντελεήμονα. Στη συμβολή των οδών Φυλής και Μηθύμνης συνεπλάκησαν με μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δύο από αυτούς.

Επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΕΛΤΑ και προσήγαγαν 15 από τους συμμετέχοντες στην πορεία, οι οποίοι εξετάζονται στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργείται για το επεισόδιο, ενώ στο σημείο των συμπλοκών 7 μηχανάκια που βρίσκονταν στην πορεία των αντιεξουσιαστών εγκαταλήφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.