Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Περίπατος ο ΠΑΟΚ, έκανε... γιο-γιο τον Άρη, ντροπή το β' ημίχρονο για το ποδόσφαιρο


Όλα έδειχναν, στο πρώτο ημίχρονο ότι θα παρακολουθούσαμε ένα ντέρμπι σπάνιας ομορφιάς για τα ελληνικά δεδομένα. Οι δύο ομάδες εγκατέλειψαν τις άμυνές τους, έπαιξαν φουλ επιθετικά, προσφέροντας στο πρώτο 45λεπτο συνολικά 5 γκολ και ποδοσφαιρικό υπερθέαμα. Μέχρι που ήρθε το β' ημίχρονο....



Ο ΠΑΟΚ κλείστηκε πίσω. Ο Άρης πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, και κάπου εκεί άρχισαν οι καφρίλες, τόσο από τους παίχτες και των δύο ομάδων και τους οπαδούς, όσο και από τον ίδιο τον διαιτητή.

Ο αγώνας διήρκησε 100 λεπτά μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τον ΠΑΟΚ να αποχωρεί με 9 παίχτες και χωρίς τον προπονητή του, Γιώργο Δώνη, και τον Άρη με 10!

Ο "Δικέφαλος" ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο σημειώθηκαν όλα τα γκολ της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 με τους Λόρενς (12΄), Κατσικά (23΄), Φωτάκη (30΄), ο Αγκάνθο που εξελίσσεται σε πολύ καλή μεταγραφή μείωσε για τον Αρη στο 39΄ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αθανασιάδης στο 43΄, σημειώνοντας ένα από τα ωραιότερα γκολ του εφετινού πρωταθλήματος. Παρά τη διαφορά στο σκορ η συνάντηση υπήρξε αρκετά... επεισοδιακή στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο Τάσος Κάκος να δείξει τρεις (!) κόκκινες κάρτες στις καθυστερήσεις (Κατσικάς, Λόρενς, Γιαννιώτας), να αποβάλλει τον Γιώργο Δώνη και να βγάλει από την τσέπη του, συνολικά, 14 φορές την κίτρινη κάρτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.