Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Εφιαλτικός Παναθηναϊκός, έκανε πάλι γκέλα!


Τι κι αν ο Φερέιρα ούρλιαζε από τον πάγκο από το 20ο λεπτό της αναμέτρησης, οι παίχτες έκαναν του κεφαλιού τους. Ακολούθησαν τα πρώτα 20 λεπτά τις οδηγίες του προπονητή και μετά άρχισαν το κλωτσοσκούφι. Με έναν ανύπαρκτο...



Βιτόλο στο κέντρο, έναν απογοητευτικό Ζέκα και τον Σπυρόπουλο να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε με γκολ - πέναλτι που κέρδισε ο Σισοκό κι εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος, δεν άντεξε και στο 88 δέχθηκε γκολ από έναν Άρη που έπαιζε από το 76 με 10 παίχτες!

Πλέον ο Παναθηναϊκός μετράει μόλις 10 βαθμούς και βέβαια όχι λόγος για διεκδίκηση του πρωταθλήματος δεν τίθεται αλλά πλέον μετράει σοβαρές πιθανότητες να μείνει ακόμη και από τα play off!

Η κατοχή 60-40 της μπάλας, υπέρ του Παναθηναϊκού, που έδειξε σε κάποια φάση η στατιστική υπηρεσία ήταν απλά μαγική εικόνα, αφού οι παίχτες του ούτε με μυαλό έπαιζαν, ούτε με ψυχραιμία, ούτε θύμιζαν σε καμία περίπτωση ομάδα.

Στα high lights του αγώνα, ο διαστημικό εναέριο σουτ του Φορναρόλι στις καθυστερήσεις που παρολίγο να χαρίσει στους πράσινους τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.