Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα;

Τι γράφουν οι Τούρκοι;

Ως "ανυπόστατους" και "προϊόντα φαντασίας" χατακτήρισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας τα σημερινά - νέα - δημοσιεύματα δύο ακόμα Τουρκικών εφημερίδων ("Star" και "Sozcu"), που στα σημερινά τους φύλλα υποστηρίζουν...



περί "κλεισίματος στρατοπέδων εκπαιδεύσεως τρομοκρατών στην Ελλάδα", μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στην Κωνσταντινούπολη και τις εκεί επαφές που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν.

«Ανυπόστατοι και προϊόν φαντασίας οι ισχυρισμοί των τουρκικών εφημερίδων. Ποτέ δεν άνοιξε, ούτε ποτέ υπήρξε, στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο ή αλλού, για να... κλείσει. Φαίνεται ότι κάποιοι στην Τουρκία είναι ενοχλημένοι από τις ξεκάθαρες θέσεις και το καλό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, όπως αποτυπώθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου των δύο Πρωθυπουργών», τόνισε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.