Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πάνω από 9.000 «ύποπτες» συντάξεις αιτία θανάτου


Συνολικά 9.371 «ύποπτες» περιπτώσεις (ποσοστό 8% επί του συνόλου) προέκυψαν από τη διασταύρωση των μητρώων συνταξιούχων αιτία θανάτου (χήροι/χήρες, άγαμες θυγατέρες, ανήλικα τέκνα) που ανήκουν στο Δημόσιο...



Το δείγμα αυτό παραδόθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η αξιολόγησή του με αυτοπρόσωπους ελέγχους από την αρμόδια διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και να ληφθούν οι δέουσες νομικά ενέργειες.

Το σύνολο των διασταυρώσεων αφορά σε 499.803 συντάξεις αιτία θανάτου, εκ των οποίων οι 265.692 χορηγούνται από το ΙΚΑ, οι 119.823 από το Δημόσιο και 114.288 συντάξεις από τον ΟΑΕΕ.

Τα αποτελέσματα από τη διαδικασία της διασταύρωσης των μητρώων του υπουργείου Εσωτερικών με το μητρώο του Ταμείου Δημοσίου παρουσιάστηκαν σήμερα σε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ Χρ. Χάλαρης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του υπο­υργείου Εσωτερικών Στρ. Μαραγκός και ο γενικός διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους Χρ. Ντούσκας.

πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.