Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Έχουν πάρει.... ανάποδες οι Βρετανοί με τον Κάμερον

Την ώρα που αλωνίζουν φανατικοί εξτρεμιστές στο Λονδίνο ο Κάμερον πήγε διακοπές...

«Είναι αρκετά χαλαρή η Ίμπιζα για σας, πρωθυπουργέ;» αναρωτιέται με μπόλικη δόση σαρκασμού η Daily Mail. Προσθέτει μάλιστα ότι την ώρα που οι πενθούντες συγγενείς του Βρετανού στρατιώτη....



ο οποίος έχασε την ζωή του από επίθεση φανατικών ισλαμιστών αποθέτουν λουλούδια στον τόπο της δολοφονίας, ο Κάμερον επιλέγει να φύγει για την Ίμπιζα, για ένα ηλιόλουστο διάλειμμα.

Η Ντάουνινγκ Στριτ προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να κάνει κουμάντο από μακριά, αφού έχει πάρει μαζί του ομάδα συνεργατών αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τηλεδιασκέψεις.

«Ο πρωθυπουργός είναι σε διακοπές με την οικογένειά του, αυτή την εβδομάδα. Όπως πάντα, ενόσω βρίσκεται μακριά, εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και συνεργάτες μαζί του» δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να πίνει τον καφέ του στην παραλία, χαλαρός, με την σύζυγό του, Σαμάνθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.