Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο βαθύπλουτος σύμβουλος της Όλγας Κεφαλογιάννη με την Porsche!


Δηλώνει σοσιαλιστής, όμως λατρεύει τις Porsche, την καλοπέραση και τα ακριβά εστιατόρια και ξενοδοχεία...



Η υπουργός Τουρισμού συμπεριέλαβε στην ομάδα των συμβούλων ένα στέλεχος προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει ενεργό ρόλο στον καθορισμό της στρατηγικής για την προσέλκυση τουριστών στη χώρα μας.

Όλα δε, θα ήταν ακόμη πιο ειδυλλιακά αν το εν λόγω πρόσωπο δεν ήταν γόνος, γνωστής ευκατάστατης οικογένειας των Αθηνών και δεν είχε πάρει στο παρελθόν κρατικές δουλειές (σσ. όπως η καμπάνια του ΕΟΤ για το «ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα»)και πόστα όπως αυτό του διευθυντή του επικοινωνιακού σχεδιασμού του «ΑΘΗΝΑ 2004».

Όπως αποκαλύπτει το parapolitika.gr, πρόκειται για τον Δημήτρη Τζιώτη, ο οποίος ήθελε για ένα φεγγάρι να διαδεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου στην ηγεσία του «Κινήματος». Ο «διάσημος» για την αγάπη του στα πανάκριβα αυτοκίνητα, κ. Τζιώτης είχε δοκιμάσει την τύχη του και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (2006), ως υποψήφιος Δήμαρχος Βουλαγμένης, υποσχόμενος ότι θα την κάνει κάτι μεταξύ Ντουμπάι και Κατάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.