Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μειώσεις 30% στο μισθολόγιο εργαζομένων των ΜΜΕ

Πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για μεγάλη κρίση στα ΜΜΕ, που ετοιμάζεται να ξεσπάσει από μέρα σε μέρα. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένα εκδοτικά συγκροτήματα (το πρώτο ήταν ο ΣΚΑΪ) έχουν ήδη ετοιμαστεί...



να προτείνουν στους στους εργαζόμενους που απασχολούν να δεχθούν μειώσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις θα φτάσουν ακόμη και το 30%! Η ΕΣΗΕΑ, υποστηρίζει ότι ετοιμάζεται να δώσει μεγάλες και δυνατές μάχες (!), από την άλλη απολύσεις γίνονται κάθε μέρα (ο ΑΝΤ1 Radio έδιωξε 7 άτομα).

Και μέσα σε όλα, σε πολλά Blogs, όπως στο "κουρδιστό πορτοκάλι" κυκλοφορούν "ιστορίες" εργοδότη και στιχομυθία που είχε με εργαζόμενους όπως αυτή:


"Πρόσφατα ένα λαμόγιο εκδότης, ο οποίος έχει από κοινού off shore εταιρεία με πρώην πολιτικό που υπηρέτησε επί μακρόν σε θέση κλειδί (όσο αφορά τις μίζες) και λέγεται ότι έχουν στη κατοχή τους ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σε εναλλακτικές συνοικίες του κέντρου της Αθήνας έλεγε στους συντάκτες του:

-Ρε μαλάκες, εγώ έχω κάνει τη μπάζα μου. Στα παπάρια μου και όλα να τα κλείσω!..

Αυτή είναι η ξεφτίλα για την οποία και πολλοί (πουλημένοι) δημοσιογράφοι έχουν τεράστιες ευθύνες.

Σε λίγες μέρες οι εργοδότες θα ανακοινώσουν στους συντάκτες τι τους περιμένει!..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.