Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν αδίστακτοι ληστές τραπεζών

ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΟΜΗΡΕΙΑ

Η ένοπλη ληστρική έφοδος που πραγματοποίησαν σε super market του Ταύρου, έμελε να είναι και η τελευταία τους. Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 45χρονο ομογενή με τον 24χρονο αλβανό συνεργό του λίγη ώρα αργότερα. Όμως αποδείχθηκε ότι ήταν οι αδίστακτοι ληστές που ευθύνονται για...




μπαράζ ληστειών, στη μία από τις οποίες μάλιστα είχαν πάρει ως ομήρους πελάτες υποκαταστήματος τράπεζας. Ήταν οι συνεργοί του 33χρονου ομογενή συλληφθέντα από τη ληστεία στον Πειραιά, στις 23 Αυγούστου, η οποία είχε αίσια κατάληξη.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, η ομάδα των αδίστακτων κακοποιών ευθύνεται για τις εξής ληστείες:


  • Την 6-4-2010  σε βάρος  τράπεζας στον Άγιο Δημήτριο.
  • Την 13-4-2010  σε βάρος  τράπεζας στον Πειραιά.
  • Την 23-7-2010 σε βάρος  τράπεζας στη Καλλιθέα.
  • Την 31-3-2010 απόπειρα ληστείας σε βάρος τράπεζας στον Άλιμο.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχεθήκαν, όλο το χρηματικό ποσό από τη ληστεία στο SUPER MARKET και ένα πιστόλι με φυσίγγιο στην θαλάμη και γεμιστήρα με 8 φυσίγγια.

Ο 45χρονος συλληφθείς  είναι δραπέτης φυλακών, καθώς την  19-3-2010 παραβίασε 9ήμερη άδεια από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, όπου κρατείτο από την 3-11-2000 εκτίοντας ποινή κάθειρξης  24 ετών για ληστείες, κλοπές, και άλλα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.