Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΣΟΚ: Ηθοποιός αποκεφάλισε την μητέρα του

Συνελήφθη χθες το πρωί ο ηθοποιός  με την κατηγορία ότι κρατούσε όμηρο την μητέρα του και μετά την δολοφόνησε με ένα σπαθί σαμουράι ενώ φώναζε φράσεις από την Βίβλο!




ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ






Ο 31χρονος, Michael Brea,ηθοποιός είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στην πολύ επιτυχημένη αμερικανική σειρά «Ugly Betty», αλλά και στην ταινία του 2010 «Step-Up 3D».

Οι γείτονες στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με την μητέρα του στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, άκουσαν φωνές να βγαίνουν από το διαμέρισμα στις 1.30 π.μ., σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WPIX.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο βρήκαν τον Brea μέσα στο διαμέρισμα και για να τον σταματήσουν, χρειάστηκε να τον ακινητοποιήσουν με ηλεκτροσόκ.

Το πτώμα της 55χρονης Yannick Brea, βρέθηκε από τους αστυνομικούς σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού άγρια δολοφονημένη, αποκεφαλισμένη και μαχαιρωμένη βάναυσα πολλές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.