Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Βρέθηκαν οι κλέφτες των τυριών

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Έξι ήταν τελικά οι άνδρες που κατάφεραν τη νύχτα της 20ης Σεπτεμβρίου να μπουν σε τυροκομείο στην Αργολίδα και να «σηκώσουν» τυροκομικά προϊόντα αξίας 200.000 ευρώ...


Οι δράστες έσπασαν τα λουκέτα του τυροκομείου, μπήκαν μέσα και άρπαξαν γραβιέρες, φέτα, μυζήθρες και οτιδήποτε άλλο βρήκαν μπροστά τους. Αφού φόρτωσαντα τυριά σε τρία φορτηγά εκ των οποίων το ένα ήταν κλεμμένο από το Άργος, τα αποθήκευσαν σε ψυγεία στη Σαλαμίνα.
Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη αυτής της περίεργης κλοπής με τον εξής τρόπο: ένας έμπορος από τον Πειραιά παρέδωσε ποσότητα από τα κλοπιμαία, τα οποία έφεραν τη μάρκα του τυροκομείου και τα οποία είχε αγοράσει το Σεπτέμβριο από τους δράστες.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν η άδεια κυκλοφορίας, το κλειδί του κλεμμένου φορτηγού αλλά και τα χρήματα που εισέπραξε από την πώληση των κλοπιμαίων.
Τα τυριά μπορεί να επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους, ωστόσο οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.(apotinarxi.blogspot)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.