Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Έπιασαν δύο τσαντάκηδες... ξεφύτρωσαν άλλοι δύο!

Δύο τσαντάκηδες συνέλαν χθες το βράδυ στο Μοσχάτο και την Κουμουνδούρου και άλλοι δύο έκαναν... πάρτυ στο κέντρο της Αθήνας...



Χθες στις 7 παρά 10 το πρωί,συνελήφθη, στην οδό Θεσ/νίκης στο Μοσχάτο, 21χρονος Αλβανός, ο οποίος με συνεργό του ομοεθνή, επιτέθηκαν σε γυναίκα αρπάζοντάς της τα χρήματα από την τσάντα. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι στην ίδια περιοχή είχε επιτεθεί σε άλλα 2 άτομα.


Στις 5.25 χθες το απόγευμα, συνελήφθη αλλοδαπός στην πλατεία Κουμουνδούρου, γιατί λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε περαστικό αρπάζοντάς του το πορτοφόλι.


 Λίγο αργότερα, όμως, στις 19.49, στην οδό Καρόλου, στο κέντρο, συμμορία 5 αλλοδαπών επιτέθηκε σε περαστικό (επίσης αλλοδαπών) και του άρπαξαν 100 ευρώ και τα έγγραφα παραμονής του.

Στις 2.14 τα ξημερώματα, 2 άτομα, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από περαστικό 2 κινητά τηλέφωνα, στα Πατήσια, στο τέρμα της Πατησίων, έξω από τον σταθμό του Ηλεκτρικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.