Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Κάνει την πάπια ο "εργατοπατέρας - δημοσιογράφος" Ράμμος

Το αγαπημένο "παιδί" της Αλέκας. Άλλος... λέρας κι αυτός. Όλο τον καιρό μπαίνει σαν νταής μες στα μέσα ενημέρωσης και καλεί τους εργαζόμενους....

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ "ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ" ...



να κατέβουν σε πορείες. Τώρα που το ΚΚΕ αποφάσισε να απολυθούν εργαζόμενοι από την Τυποεκδοτική, τον Ριζοσπάστη και τον 902, κάνει την πάπια. Κρυβόταν στην πορεία των δημοσιογράφων, στο τέρμα ήταν με μερικούς γραφικούς "εργατοπατέρες" του ΠΑΜΕ. Ήξερε ότι αν έρθει μπροστά θα είχε να μαζέψει πολλά... γραμμάτια.
Διαβάστε τι κάνει το κόμμα του "κυρίου της φωτογραφίας. Απολύει εργαζόμενους του ΚΚΕ και το παίζουν και συνδικαλιστές κι από πάνω.... Διαβάστε: "Το κόμμα... του λαού παίρνει κεφάλια εργαζομένων"

Εμείς, στο Planet-Greece, δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ γραμμάτιο και ΚΑΝΕΝΑΝ πάνω από το κεφάλι μας. Θα σας τσακίζουμε... λέρες, όπου σας πετυχαίνει η πένα μας.Βάλτε μυαλό, οι ρεπόρτερ ξεσηκώθηκαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.