Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ξεπουλάνε την Ελλάδα για τα χρέη που δημιούργησαν!

Θέλουν να βρουν, μέχρι το 2013, 4 δις ευρώ και αποφάσισαν να βγάλουν στο σφυρί την δημόσια περιουσία. Ποιος θα την πάρει; Τι τους νοιάζει! Τα λεφτά θέλουν να μαζέψουν, για... το καλό μας! Διαβάστε τη λίστα της ντροπής...




 Πρόκειται για τις ακόλουθες εκτάσεις:

1. Ακίνητο συνολικής έκτασης περίπου 680 στρεμμάτων, στο δήμο Μηχανιώνας. Είναι εκτός σχεδίου, «με ωραία αμμώδη παραλία στην πλευρά του Θερμαϊκού, που γειτνιάζει με το χώρο των αλυκών Μηχανιώνας».

2. Δημόσιο ακίνητο που βρίσκεται στο όρος Βόρας ή Καϊμακτσαλάν, στα όρια των νομών Πέλλας και Φλώρινας, στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Πρόκειται για το σημαντικότερο και μεγαλύτερο δημόσιο ακίνητο της περιοχής, με έκταση που ανέρχεται σε περίπου 18.000 στρέμματα, στο οποίο λειτουργεί χιονοδρομικό κέντρο από το 1995, με πρωτοβουλία της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Πέλλας.

3. Δημόσιο ακίνητο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των πομπών της πρώην Φωνής της Αμερικής στην Ξάνθη. Η έκταση του ακινήτου ανέρχεται σε περίπου 8.000 στρέμματα και σ' αυτήν υπάρχουν κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής χτισμένης επιφάνειας περίπου 25.000 τ.μ. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο ακίνητο με ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά που βρίσκεται στις εκβολές του Νέστου ποταμού.

4. Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης. Παραθαλάσσιο ακίνητο, 16 χλμ. έκτασης 738 στρεμμάτων.

5. Ακίνητο παραλιακό, συνολικής έκτασης 105.288 τ.μ., στην περιοχή της κοινότητας Λάρδου στη θέση Κούλουμα στη Ρόδο, για κατασκευή τουριστικής μονάδας επιφάνειας περίπου 5.300 τ.μ.

6. Παραθαλάσσιο ακίνητο, στο δήμο Ερμιόνης του νομού Αργολίδας, 153 στρεμμάτων.

7. Εκταση 939.125 τ.μ. στο Βαθύ Σάμου. Πρόκειται ουσιαστικά για χερσόνησο, με πρόσωπο προς τη θάλασσα.

8. Εκταση (50 μ. από τη θάλασσα) εμβαδού 170.250 τ.μ. στο δήμο Αλυκών Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.