Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τι συμβαίνει με Λέτο και Νίνη;

Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρης Νίνης απουσιάζουν εδώ και αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις δημιουργώντας ερωτηματικά για το χρόνο της επιστροφής τους. 
 
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό και αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με τους συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι τυγχάνουν να είναι και από τα βασικά όπλα του Τριφυλλιού.
Η περίπτωση Λέτο
Ο Αργεντινός μέσος του Τριφυλλιού, όταν ακόμα αγωνιζόταν στην πατρίδα του, είχε πάθει ρήξη μηνίσκου. Τότε ο Λέτο δεν είχε κάνει την απαραίτητη φυσικοθεραπεία για την ενδυνάμωση του γονάτου και είχε απλά αρκεστεί σε μία αρθροσκόπηση. Συνέπεια αυτού ήταν να κουβαλάει μία ευαισθησία.
Μετά από χρόνια, λοιπόν, ο μέσος των πράσινων ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εργοτέλη. Όπως διαπιστώθηκε από το γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα, είχε μαζέψει υγρό και έτσι χρειάστηκε να κάνει παρακέντηση.
Πλέον ο Σεμπαστιάν Λέτο πάει πολύ και από Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις με τον Λόρενς Έμπεν. Τις τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα του περιέχει τρέξιμο με μπάλα μαζί με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Βασίλη Οικονομίδη και το γόνατο του αντιδρά πολύ καλά. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, λοιπόν, θα φανεί ποτέ θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.
Η περίπτωση Νίνη
Ο Σωτήρης Νίνης είχε τραυματιστεί στο ματς με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στο Ισραήλ τότε ο διεθνής μέσος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή από τον Φερνάντο Σάντος και είχε μείνει εκτός προπονήσεων χάνοντας τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Η αποθεραπεία του πήγαινε πολύ κοντά και θα μπορούσε να έχει ήδη επιστρέψει αν δεν είχε δείξει υπερβάλλοντα ζήλο. Τι θα πει αυτό? Πως παρά τις συμβουλές του ιατρικού επιτελείου στο τέλος της προπόνησης θέλησε να δοκιμάσει ένα τεχνικό σούτ με αποτέλεσμα να πάθει θλάση στον δικέφαλο και να τεθεί εκ νέου εκτός μάχης.
Οι μαγνητικές που έχει κάνει δεν έχουν δείξει κάτι άλλο, αλλά το γεγονός ότι λείπει πλέον σχεδόν 2,5 εβδομάδες του έχουν δημιουργήσει μία ανησυχία για το γεγονός ότι καθυστερεί να γυρίσει. Έχει πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το ιατρικό τιμ ότι αφού η μαγνητική είναι καθαρή δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και είναι θέμα ημερών να ξεπεραστεί η θλάση.
Στον Παναθηναϊκό, πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι όσο έχει ενοχλήσεις, όπως συνέβη στην προπόνηση της Παρασκευής (5/11) δεν πρόκειται να ρισκάρουν όσο ανυπόμονος κι αν είναι. Η επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και τη δική του περίπτωση σε ό,τι έχει να κάνει με τον χρονικό ορίζοντα της επιστροφής. (prasinanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.