Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πουνέντης εναντίον Φερεντίνου

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ANT1 RADIO ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΝΤΕΝΤΗ;

Η εντολή του νέου γενικού δ/ντη ειδήσεων του ΑΝΤ1, Μάκη Πουνέντη, να μπει συγκεκριμένη λίστα μουσικών επιλογών δεν άρεσε καθόλου στον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος από τον αέρα του σταθμού άρχιζε να "λούζει"...



το διευθυντή του για την επιβολή play list, με σκυλάδικα, όπως συμβαίνει και στο άλλο ραδιόφωνο του ομίλου τον "Ρυθμό 949".
"Δεν πρόκειται να μου επιβάλει κανείς να παίζω σκυλάδικα κι αν δεν τους κάνω ας μου το πουν" είπε μεταξύ άλλων στον αέρα του ANT1 Radio ο Χρηστάρας, συνεχίζοντας την εκπομπή του με Rock επιλογές.

Όμως δε σταμάτησε εκεί, αφού πέταξε και τα καρφιά του για τις απολύσεις 7 δημοσιογράφων από το ραδιόφωνο, που έγιναν χθες. "Ένα ιστορικό ραδιόφωνο στην ενημέρωση, όπως ο ΑΝΤ1, δεν μπορεί να προχωράει σε τέτοιες κινήσεις" είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν επόμενο, ο Πουνέντης κάλεσε για... απολογία τον Φερεντίνο στο γραφείο του. Σε λίγο θα σας ενημερώσουμε για τα νεότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.