Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Απόβαση της Fiat στις ΗΠΑ

Μετά από πολλές δεκαετίες απουσίας, η Fiat επιστρέφει με το 500αράκι στην αγορά των ΗΠΑ.
Η  επιστροφή της στην αμερικανική αγορά έχει προγραμματιστεί με την παρουσία της στην...

έκθεση του Λος `Aντζελες από τις 17 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Όπως τονίζει η Laura Soave, επικεφαλής της Fiat στη βόρεια Αμερική, «το Fiat 500 ήταν πάντα το σωστό αυτοκίνητο στη σωστή στιγμή. Με το νέο Fiat 500 προσφέρουμε ένα πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες της αγοράς στη βόρεια Αμερική».
 «Σε μια εποχή που η Αμερική επιστρέφει στην απλότητα, με ανανεωμένη την προσοχή στο περιβάλλον, το νέο μας αυτοκίνητο ταυτίζεται με τη σύγχρονη μινιμαλιστική τάση και προσφέρει μια προηγμένη και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, τυλιγμένη με μια αύρα κορυφαίας ποιότητας, ακρίβειας και στιλ», συμπληρώνει η κα Soave.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο Μεξικό και θα έχει τιμή εκκίνησης τα 15.500 δολάρια. Το  «πακέτο», που χαρακτηρίζεται από την τετραθέσια διαμόρφωση, το ιδανικό μέγεθος για την πόλη, θα συμπληρώνεται και από τον εντελώς νέο κινητήρα 1.4 MutiAir με 101 ίππους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.