Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ψάχνουν πωλητές για Flash - Espresso...πακέτο

Πληθαίνουν οι... φήμες που φέρουν να έχει μπει πωλητήριο στα δύο μέσα ενημέρωσης, όχι όμως το καθένα ξεχωριστά αλλά και τα δύο μαζί "πακέτο". Οι ζημίες που παρουσιάζει...



Οι Λαυρεντιάδης - Κυριακίδης
το ραδιόφωνο του Flash ξεπερνούν τα 7 εκατ. ευρώ. Οι επιχειρηματίες Λαυρεντιάδης - Κυριακής ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν όμως να "ξεφορτωθούν" τον Flash με δέλεαρ την Espresso, η οποία κρατεί καλά και κυκλοφοριακά και διαφημιστικά. Ζητούν περίπου 25 εκατ. ευρώ και για τα δύο.
Ας ρίξουμε, όμως, μια πιο προσεκτική ματιά στα νούμερα και τα μεγέθη.
Ο Flash απασχολεί, μεταξύ άλλων, την Έλλη Στάη, η οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011, με μηνιαίες απολαβές περί τα 15.000 ευρώ. Στα 10.000 ευρώ τον μήνα, περίπου, βρίσκεται η αμοιβή του Θανάση Λάλα.
Γιατί το "δίδυμο" Λαυρεντιάδη - Κυριακίδη ξεφορτώνεται τα μέσα ενημέρωσης που έριξαν τόσο χρήμα για να αποκτήσουν; Σύντομα θα αποκαλύψουμε πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.