Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Mega...λη "αλητεία"

Αν αυτό δεν είναι εργασιακή "αλητεία" τότε τι είναι; Το κανάλι που αυτοσυστήνεται ως έγκυρο, μεγάλο, πού προασπίζεται το δίκιο του πολίτη και εργαζομένων έχει...



καταργήσει τη νυχτερινή βάρδια δημοσιογράφου και έχει αφήσει μόνο του συνεργείο. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, έχει συνενοηθεί το γραφείο ρεπορτάζ του Mega με το γραφείο ρεπορτάζ άλλου καναλιού, και ο νυχτερινός ρεπόρτερ του άλλου καναλιού έχει... υποχρεωθεί να ενημερώνει το συνεργείο του Mega όταν σκάει κάποιο θέμα για να μην το χάσουν!
Πληροφορίες που θέλουν το κανάλι της Μεσογείον να παίρνει ακόμη και τηλέφωνο τον δημοσιογράφο του άλλου καναλιού και να ζητούν και ενημέρωση για τα θέματα της νύχτας, προς το παρόν ελέγχονται...

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος, που είναι δεκαετίες στο ρεπορτάζ του πεζοδρομίου (άσχετε με την συνδικαλιστική του ιδιότητα και το γεγονός ό,τι είναι υπάλληλος του Mega) θα δεχόταν κάτι τέτοιο στον ίδιο του τον εαυτό; Ή στο παιδί του; Ας κοιτάξει, λοιπόν, σαν παιδιά του τους νεότερους ρεπόρτερ κι ας βγει μπροστά επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.