Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Επιβεβαίωση για το Planet-Greece

Εδώ μαθαίνετε ΠΡΩΤΟΙ τις εξελίξεις. Εδώ και πολύ ώρα είχαμε αποκαλύψει την επιχείρηση της αστυνομίας στα εγκαταλελειμμένα κτίρια της Columbia...



στην Ριζούπολη. Με Δελτίο Τύπου, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πριν λίγο ότι η επιχείρηση αυτή έγινε χθες το βράδυ στο εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Ηρακλείου 127.
"Από το παραπάνω κτίριο προσήχθησαν πενήντα ένας (51) αλλοδαποί εκ των οποίων οι δεκαέξι (16) αφέθηκαν, μετά την εξακρίβωση, ελεύθεροι καθόσον κατείχαν έγγραφα παραμονής. Οι υπόλοιποι τριάντα πέντε (35), που στερούντο εγγράφων παραμονής, μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

 Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων και της Διεύθυνσης Υγειονομικής Προστασίας Καταναλωτή  πραγματοποίησαν αποκομιδή των απορριμμάτων και άλλων υλικών που είχαν συσσωρευτεί και διενήργησαν απολύμανση των προαναφερόμενων χώρων" γράφει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.