Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Διαβάστε λεπτομέριες από τη Wikileaks


Δεν εμπιστεύονται τον Ερντογάν, έχουν εμμονή με το Ιράν, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον πρόεδρο Αχμαντινετζάντ «τρελό» και «κολλάνε» με την Ουκρανή νοσοκόμα του Καντάφι. Αναλυτικά γράφουν…

Για τον Τούρκο Πρόεδρο: «Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν δεν εμπιστεύεται κανέναν και "περιβάλλεται από ένα κύκλο συμβούλων που τον κολακεύουν αλλά τον αψηφούν". Λαμβάνει τις πληροφορίες του σχεδόν αποκλειστικά από τις εφημερίδες των ισλαμιστών και οι αναλύσεις των υπουργείων του δεν τον ενδιαφέρουν, γράφουν οι αμερικανοί διπλωμάτες στην Άγκυρα».

 

Για το Ιράν: Οι αναφορές των αμερικανών πρεσβευτών από την πρεσβεία της  Σαουδικής Αραβίας καταδεικνύουν την εμμονή που έχουν εναντίον του Ιράν, αλλά και τις αφόρητες πιέσεις που ασκεί η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας "να κόψουμε το κεφάλι του φιδιού", όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Σαουδάραβας βασιλιάς.

Για τον πρόεδρο του Ιράν, Μ. Αχμαντινετζάντ: Είναι ανισόρροπος ίσως και τρελός.

Για τον πρόεδρο της Λιβυής, Καντάφι: Υπάρχουν αρκετές αναφορές (σε βαθμό «κολλήματος») στην «Ουκρανή νοσοκόμα του χωρίς την οποία δεν μπορεί να ταξιδέψει» στις γυναίκες που αποτελούν τη φρουρά του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.