Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ευαγγελάτος... πυροβολεί τον ΑΝΤ1

Μπήκε στον ΑΝΤ1 σαν σίφουνας και τα διέλυσε όλα. Βόλεψε "δικούς του" με μισθούς... εξωπραγματικούς. Εισηγήθηκε απολύσεις ιστορικών προσώπων του σταθμού και περικοπές...



πρωτοφανείς. Πήρε το δελτίο του σταθμού από το 17% και το έριξε στο 8%! Και για να μην ξεχνιόμαστε... με τη δική του πιλάλα πέρασε αυτό το "ροζουλί" στα γραφικά του δελτίου, ευτυχώς όχι για πολύ.

Επειδή δίπλα του υπήρχαν κάποιοι που μπορούσαν να κρατούν τα γκέμια, το δελτίο του ΑΝΤ1 γλίτωσε από πολλές μεγάλες παπάτζες.
Όμως από το παπατζοσάιτ του συνεχίζει ακάθεκτος να εξασκεί την τέχνη του. Ποιος σου είπε ρε απίθανε τύπε ότι ανησύχησαν οι οικογένειες των παρουσιαστών του ΑΝΤ1; Δεν μιλιούνται θες να μας πεις οι παρουσιαστές με τις οικογένειές τους και δεν ήξεραν ότι σήμερα έχουν απεργία στον σταθμό; Βρε απίθανε τύπε, τι τις ταΐζεις τις αναρτήσεις σου στο site; Μπανάνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.