Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

26χρονη νεκρή σε τροχαίο στη Λευκάδα - ΦΩΤΟ

Σήμερα το πρωί στο Καλλιγόνι Λευκάδας αυτοκίνητο , μάρκας BMW, έχοντας κατέυθυνση από Νυδρί προς Λευκάδα έφυγε από τον δρόμο και βρέθηκε στο πάρκινγκ...


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ



από σούπερ μάρκετ που βρίσκεται εκεί. Στο αυτοκίνητο, με Βουλγάρικες πινακίδες, επέβαιναν δυο άτομα, Ρουμάνικης καταγωγής.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Το αυτοκίνητο είχε σπάσει τα προστατευτικά κάγκελα στην άκρη του δρόμου και πέταξε περίπου 30 μέτρα μέχρι να σταματήσει στο κέντρο του πάρκινγκ.


Η συνοδηγός και ο οδηγός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λευκάδος όπου και δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης 26χρονης κοπέλας. Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Τα άιτια πιθανόν του ατυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα.






(mylefkada)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.