Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Στον ανακριτή αυτή τη στιγμή ο Ψωμιάδης

"ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"...

φώναζαν όσοι αντίκρυσαν τον πρώην πρόεδρο της Ασπίς, Παύλο Ψωμιάδη να μπαίνει στα δικαστήρια της Ευελπίδων χθες. Ο λόγος που προσπάθησαν να τον λιντζάρουν ήταν γιατί γύρισε και είπε...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



"να πάτε να γαμηθείτε..."! Στο δικαστήριο έγινε της κακομοίρας κι έτσι διεκόπη για σήμερα η απολογία του ενώπιον του ανακριτή. Αυτή τη στιγμή καταθέτει για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και απάτη, κατηγορίες που αφορούν στην εξαπάτηση επενδυτών της ΑΣΠΙΣ CAPITAL, στους οποίους υποσχέθηκε μεγάλες αποδόσεις μέσω της αγοράς επενδυτικών ομολόγων.



Παράλληλα, αντιμετωπίζει και άλλες διώξεις αλλά και αγωγές, ενώ οι πληροφορίες που τον ήθελαν να σχεδιάζει ήδη τη διαφυγή του στο εξωτερικό έγιναν η αιτία να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.
Επιπλέον, έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του και στην κόρη του, στις οποίες φέρεται να έχει μεταβιβάσει τα περιουσιακά του στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.