Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Προκαλεί ο Αλαφούζος

Χθες, οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ έκλεγαν στην πορεία για τις μειώσεις έως 25% που εκβιαστικά υπέγραψαν στους μισθούς τους. Στην επιστολή του γράφει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ




"Ο ΣΚΑΙ για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και κυρίως την μείωση των εσόδων από την συρρίκνωση της διαφημιστικής αγοράς αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου και ταυτόχρονα απηύθυνε πρόταση στους εργαζομένους και συνεργάτες για οικειοθελή μείωση των αποδοχών τους προκειμένου να αποφευχθούν επώδυνες απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΙ αποδέχτηκαν την πρόταση της επιχείρησης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΣΚΑΙ κ. Ιωάννης Αλαφούζος σε συνάντηση, που έγινε σήμερα 1.12.2010, ευχαρίστησε «όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες που, σε αυτή την δύσκολη για όλα τα ΜΜΕ περίοδο, στήριξαν έμπρακτα την επιχείρηση και με αυτό τον τρόπο διασφάλισαν θέσεις εργασίας».

Διαβάστε τι έκανε ο Αλαφούζος, όπως τα περιγράφουν οι ΙΔΙΟΙ οι εργαζόμενοί του:  Eπιστολή των εκπροσώπων των δημοσιογράφων στο ΣΚΑΙ 100,3 και ΣΚΑΙ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.