Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

H ΕΣΗΕΑ μπλοκάρει το "Κυριακάτικο ΒΗΜΑ"

48ωρη απεργία στον ΔΟΛ κύρηξε η Ένωση

Στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, που βγήκε πριν από 2 λεπτά, αναφέρεται...



Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων, που εργάζονται στην εφημερίδα ΒΗΜΑ, στο ΒΗΜΑ INTERNET και ΒΗΜΑ FM του «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟY ΟΡΓΑΝΙΣΜΟY ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.» από τις 9.00 π.μ. της Πέμπτης, 2 Δεκεμβρίου, έως τις 9.00 π.μ. του Σαββάτου, 4 Δεκεμβρίου 2010, ζητώντας την άμεση ανάκληση όλων των απολύσεων των συναδέλφων και την ακύρωση των σχεδίων για δραματική συρρίκνωση του συνόλου του προσωπικού του Δ.Ο.Λ.
Η έκτακτη συνεδρίαση έγινε μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση από τον Διευθυντή της εφημερίδας κ. Παντελή Καψή 28 απολύσεων συναδέλφων, συντακτών του Βήματος.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους, που εργάζονται στην εφημερίδα ΒΗΜΑ, στο ΒΗΜΑ INTERNET και ΒΗΜΑ FM να δώσουν δυναμικό παρών, συμμετέχοντας ομαδικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις και ζητεί την αλληλεγγύη όλων των συναδέλφων που εργάζονται στον Δ.Ο.Λ. ενάντια στις απολύσεις.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.