Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

112 συλλήψεις!

112 ήταν οι συλλήψεις για διάφορες παραβάσεις στο...



νομό Ηλείας, μέσα στο μήνα που πέρασε. Σην τσιμπίδα του νόμου πιάστηκαν 28 αλλοδαποί για παράνομη είσοδο στη χώρα, 25 άτομα συνελήφθησαν για διάφορες παραβάσεις σε βαθμό πλημμελήματος και 21 διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα, όπως αποφάσεις δικαστηρίων και εντάλματα.
15 συνελήφθησαν για υποθέσεις ναρκωτικών, ένας για ληστεία, ένας για ζωοκλοπή, δέκα για κλοπές και διαρρήξεις, τρεις για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, τέσσερις γιατί άσκησαν ενδοοικογενειακή βία.
Το Δεκέμβριο οι Αρχές στην Ηλεία εξιχνίασαν μια ληστεία, 17 κλοπές και διαρρήξεις, μια ζωοκλοπή και τέσσερις κλοπές οχημάτων. Ακόμα οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας κατέσχεσαν 155,2 gr. κάνναβης, 1,2 gr. ηρωίνης, 31 χάπια Tavor, 76.5 Lexotanil και 39 Hypnostedon, ένα δίκαννο, ένα πτυσσόμενο γκλομπ, ένα αυτοκίνητο, πέντε φυσίγγια και εφτά πλαστά χαρτονομίσματα.

(iliatora)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.