Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Οι "φοιτητές του κ..λου" κι οι "αγράμματοι του 1821...

Έχει καταλάβει ότι κάποιοι θέλουν... το κεφάλι του ή όχι; Ο "πολιτικός" με την... μοσχαροκεφαλή, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να μιλάει, να εξαπολύει χαρακτηρισμούς, μύδρους και κατηγορίες, έχοντας να επιδείξει το απόλυτο "μηδέν" σε...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΥ



ότι αφορά το έργο που έχει προσφέρει σε αυτή την κυβέρνηση.

Τώρα, τα "χώνει" σε φοιτητές, για τα όσα είπε στην ομιλία του στην Οξφόρδη τον περασμένο Μάιο. τους χαρακτήρισε "φοιτητές του κ..λου" που διαστρεύλωσαν τα λεγόμενά του, λέγοντας χαρακτηριστικά:
« κάτι φοιτητές του κ… πήραν συγκεκριμένα κομμάτια από την ομιλία μου και τα παρουσίασαν με τον τρόπο που τα παρουσίασαν». « Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίνε τα ζώα σε αυτή την εφημερίδα που το δημοσίευσε, (σ.σ Ελεύθερος Τύπος) αλλά περισσότερο ζώα είναι αυτοί που την αγόρασαν» είπε ο κ. Πάγκαλος αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους, στους οποίους μίλησε το βράδυ μετά το πέρας της διυπουργικής.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", ο Πάγκαλος φέρεται να να υποστήριξε στην ανοιχτή ομιλία, στο αμφιθέτρο του πανεπιστημίου: " στην Ελλάδα κατοικούν κάποιοι που έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι απόγονοι του Περικλή. Όλοι αυτοί ζουν σε μια χώρα που εφαρμόζει τις αρχές της κοκκινοσκουφίτσας η οποία αποφάσισε λάθος να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος και έτσι έπεσε πάνω στον κακό λύκο!".
Στη συνέχεια ο Πάγκαλος αποκαλούσε τους επαναστάτες του 1821 " ένα μάτσο αγράμματους και αδαής χωριάτες οι οποίοι μετά βίας μιλούσαν ελληνικά, που αμέσως
μετά την απελευθέρωση, ψήφιζαν οποιονδήποτε εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους", εξηγώντας με τον τρόπο αυτό ότι για το ρουσφέτι δεν φταίνε οι πολιτικοί αλλά οι έλληνες πολίτες που "το έχουν στο αίμα τους" από τότε!

Η απάντηση του "Ελεύθερου Τύπου"

''Οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ' έξιν υβριστή αντιπρόεδρό του''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.