Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο καιρός για σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου

Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες πρώτα στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας περιμένουμε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν...


στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 5 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά η μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού θα φτάσει τους 19 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί μέτριοι και το πρωί τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι οι οποίες το βράδυ θα ενταθούν περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.