Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

20χρονοι ληστές κοσμηματοπωλείων

Δύο κοσμηματοπωλεία είχαν χτυπήσει σε διάστημα μόλις 2 εβδομάδων και αποπειράθηκαν να "ανοίξουν" άλλα 2, οι δύο 20χρονοι ληστές...



που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας.
Τα ξημερώματα της παραμονής πρωτοχρονιάς χτύπησαν κοσμηματοπωλείο στην Κυπαρισσία ενώ 2 εβδομάδες νωρίτερα είχαν χτυπήσει κοσμηματοπωλείο στην Καλαμάτα. Στην ίδια περιοχή, το τελευταίο διάστημα, αποπειράθηκαν να ανοίξουν άλλα 2 κοσμηματοπωλεία. Η λεία τους, μόνο από μία ληστεία, εκτιμάται ότι ξεπέρασε τα 65.000 ευρώ!
Μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη. Αντίθετα, είχαν προλάβει να πουλήσουν τη λεία τους από την προηγούμενη διάρρηξη στην Καλαμάτα.

Οι δύο 20χρονοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους, ενώ εξετάζουν την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.