Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο... αντιδήμαρχος Πειραιά, Γιώργος Σαραντάκος

Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, κατέβηκε το πρωί στο παζάρι συνοδευόμενος από τον... αντιδήμαρχο της πόλης - ρεπόρτερ του MEGA, Γιώργο Σαραντάκο και έδωσε Show...




μπροστά την κάμερα ΜΟΝΟ του MEGA, δήθεν για την πάταξη του παραεμπορίου, που ανθεί στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Τι έγινε λοιπόν το πρωί, θα αναρωτηθείτε... από τους δεκάδες πακιστανούς, αφγανούς, νιγηριανούς και τσιγγάνους που στήνονται κάθε εβδομάδα γύρω από το παζάρι (το γιουσουρούμ για τους παλιούς Πειραιώτες) και πωλούν παράνομα, ακόμη και κλεμμένα ραδιοcd αυτοκινήτων... απ' όλους αυτούς λοιπόν, η δημοτική αστυνομία του Πειραιά, μαζί με τη συνδρομή αστυνομικών του τμήματος Πειραιά, συνέλαβε 1 -ΕΝΑΝ, το τονίζουμε - φοβερό, αδίστακτο, επικίνδυνο και, και, και... κακοποιό, πακιστανικής καταγωγής που πούλαγε αντεγραμμένα CD!!!

Και βέβαια ο "αντιδήμαρχος" ρεπόρτερ του MEGA, που έχει κάνει καλή... κολλεγιά με τον δήμαρχο Μιχαλολιάκο και τον διευθυντή του γραφείου τύπου, Νίκο Ελευθερόγλου, είχε αυτή τη φοβερή σύλληψη ως... αποκλειστική!!!! Ναι, καλά διαβάσατε, αυτή η φοβερή σύλληψη του αδίστακτου κακοποιού, που πωλούσε καμιά 20αριά αντεγραμμένα CD και είχε γίνει η γάγγραινα της ελληνικής οικονομίας, ήταν αποκλειστική είδηση του MEGA!!!!

Γιατί τα γράφουμε αυτά; Γιατί πολύ απλά όλοι οι δημοσιογράφοι και τα συνεργεία των καναλιών (ΚΑΙ της ΕΡΤ) βρίσκονταν, όπως τους ενημέρωνε το γραφείο τύπου του δημάρχου, στην πλατεία Ιπποδαμίας, όπου υποτίθεται ότι θα ξεκίναγε, το κατά τα άλλα αιφνιδιαστικό έλεγχο για την πάταξη του παραεμπορίου. Όλοι λοιπόν βρίσκονταν εκεί και ο Μιχαλολιάκος έκανε Show από την άλλη πλευρά με την κάμερα του MEGA!!!

Αλλά είπαμε, ο Μιχαλολιάκος έχει... αντιδήμαρχο τον Σαραντάκο και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου το... MEGA!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.