Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πρεμιέρα της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ

Αποτελεί την τηλεοπτική είδηση της ημέρας. Στις 9.00 το βράδυ, η Έλλη Στάη...




επιστρέφει στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, αυτή τη φορά από τη συχνότητα της ΝΕΤ.
Εκτός από το επίσημο «ρόστερ» των σχολιαστών – Κωνσταντίνος Ζούλας, Γιάννης Πολίτης – την άποψή τους για την επικαιρότητα θα εκφέρουν εκδότες και διευθυντές μεγάλων εφημερίδων όπως ο Παντελής Καψής, ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά τις επισκέψεις της κ. Στάη στο ALTER έχει συμφωνήσει να εμφανίζεται τουλάχιστον δύο φορές το μήνα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης και έχει εκφράσει την επιθυμία αυτό να γίνεται κάθε Παρασκευή, ώστε να μπορεί να διαφημίζει και την εφημερίδα του.

Ωστόσο το πιθανότερο είναι η Παρασκευή να χρησιμοποιείται εκ περιτροπής απ' όλους τους εκδότες και διευθυντές των Κυριακάτικων φύλλων, ώστε ο χρόνος να μοιράζεται δίκαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.