Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Προσπάθησαν να κάψουν το τμήμα της Κερατέας με τους αστυνομικούς μέσα σε αυτό

Πλήρη επιβεβαίωση του Planet-Greece

Τα ξημερώματα ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ που με συνεχή ροή ειδήσεων σας ενημερώναμε για την τα τεκταινόμενα στην Κερατέα και την πυρπόληση του τμήματος με μολότοφ. Σύμφωνα με επίσημη...



ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, επιβεβαιώθηκαν ΟΛΑ ΟΣΑ γράψαμε, μέχρι κεραίας! Αναλυτικά η ανακοίνωση:


καντε κλικ για μεγεθυνση
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 06 Ιανουαρίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Περί ώρα 01:45΄ εκατόν πενήντα (150) περίπου άτομα, μεταξύ των οποίων και άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εκτόξευσαν πέτρες και προκάλεσαν φθορές σε τρία (3) υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα εξωτερικά του Τμήματος Τροχαίας Κερατέας και αμέσως μετά μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας όπου επίσης εκτόξευσαν πέτρες, βόμβες μολότωφ, προκαλώντας φθορές σε τρία (3) συμβατικά οχήματα του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας, ως και σε τζάμια κυρίας εισόδου κτιρίου και φυλακίου αστυνομικού σκοπού.
Νωρίτερα διακόσια (200) περίπου άτομα είχαν επιτεθεί στις αστυνομικές δυνάμεις που εκτελούσαν υπηρεσία επί της Λεωφ. Λαυρίου σε απόσταση 1.500 μ. από τον οικισμό Κερατέας. 


Διαβάστε επίσης:

Μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Κερατέας

Εγκλωβισμένοι αστυνομικοί στο φλεγόμενο τμήμα της Κερατέας

Φωτιές σε 2 σχολεία της Κερατέας

Νεότερα για το τμήμα της Κερατέας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.