Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ούτε το παρτέρι δεν ήταν ικανοί να φροντίσουν

Ποιοι Μεσογειακοί αγώνες; Αυτοί δεν ήταν ικανοί να φροντίσουν ούτε ένα παρτέρι με λουλούδια! Διαβάστε περισσότερα για το χάλι της ανοργανωσιάς τους και δείτε κι άλλη φωτογραφία από τα ρεζίλια...




Στην Ισπανία ή στην Τουρκία θα διεξαχθούν οι μεσογειακοί αγώνες μετά από απόφαση της Διεθνούς επιτροπής που αποφάσισε να αφαιρέσει την διοργάνωση από τον Βόλο και την Λάρισα.
Ως αιτία!!! προβάλλεται η μείωση του... προϋπολογισμού από την ελληνική κυβέρνηση από τα 358εκ ευρώ -σε 126εκ.
Ο πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων Ισίδωρος Κούβελος, μίλησε στο... κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, επιρρίπτοντας την αποκλειστική ευθύνη απώλειας της διοργάνωσης, στην Κυβέρνηση, που συμμερίστηκε το πολιτικό κόστος που ενδεχομένως να επωμίζονταν εξαιτίας του υψηλού προβλεπόμενου κόστους, αψηφώντας τα σημαντικά αναπτυξιακά οφέλη που θα είχε η πολλαπλώς δοκιμαζόμενη κεντρική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.