Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο Κωστένογλου στην ΑΕΛ

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ - και κατά τη γνώμη μας ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές - αναλαμβάνει τα ηνία από το "βυσσινί άτι του κάμπου"...



Ο Γιορν Αντερσεν αποτελεί και επισήμως πλέον παρελθόν από τον πάγκο του θεσσαλικού συλλόγου.

Ο Νορβηγός τεχνικός πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της Λάρισας σε μόλις τρια παιχνίδια με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Καβάλα. Και στις τρεις αυτές αναμετρήσεις η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, πέντε πόντους κάτω από τους προτελευταίους Πανιώνιο και Πανσερραϊκό (και μάλιστα με παιχνίδι περισσότερο).
Παρόλα αυτά, η απόφαση για την απομάκρυνση του Αντερσεν λήφθηκε με τη λογική ότι δεν προλαβαίνει να αλλάξει την κατάσταση στο κρίσιμο αυτό σημείο που βρίσκεται η ΑΕΛ, καθώς δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιορν Αντερσεν. Δυστυχώς, η αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική του γνώση δεν ήταν στην παρούσα συγκυρία το πλέον απαραίτητο στοιχείο για την ομάδα μας, η οποία έχει ανάγκη από έναν προπονητή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου του κάμπου.

Έρχεται ο Κωστένογλου

Την δύσκολη αποστολή να σώσει την ΑΕΛ από το χείλος του υποβιβασμού θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Κωστένογλου.
Ο 40χρονος Έλληνας τεχνικός φέρεται να συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρος της ομάδας, Κώστα Πηλαδάκη και αναμένεται να μεταβεί άμεσα στη Λάρισα για να πιάσει δουλειά.
Πρώτη επιλογή του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ ήταν ο Γιώργος Παράσχος, όμως όταν του έγινε σχετική πρόταση, ήταν εξαιρετικά διστακτικός τη στιγμή που υπήρχε ελεύθερος ο Κωστένογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.