Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τι δηλώνει ο γιατρός της Βανδή για την περιπέτεια της υγείας της

Είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό από μια συνηθισμένη πνευμονία... 

 

λέει ο γιατρός της, Σωτήρης Αδαμίδης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Σύμφωνα με τον γιατρό της Βανδή:

«Η κυρία Βανδή διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, κάτι πολύ πιο σοβαρό από μια συνηθισμένη πνευμονία... Η υγεία της θα αποκατασταθεί με βάση την ειδική φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί. Είχε οξύ πόνο, ήταν σε δύσκολη κατάσταση, με ισχυρό πόνο και δυσφορία κάτι που οφείλεται στη συγκεκριμένη λοίμωξη του πνεύμονος».

Όσο για τη νοσηλεία της ο θεράπων ιατρός είπε χαρακτηριστικά: «Θα παραμείνει όσο χρειαστεί στην κλινική. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται αρκετές μέρες νοσηλείας μέχρι να αποκατασταθεί η διαταραχή η οποία έχει προκύψει στον πνεύμονα.
Από εκεί και πέρα θα γίνει ένας επανέλεγχος με καινούρια τομογραφία για να δούμε την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πρώτη εικόνα, η κυρία Βανδή πηγαίνει καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.