Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ανώνυμη... προκήρυξη!

Ομάδα αναρχικών, με προκήρυξη στο διαδίκτυο ανέλαβε την ευθύνη για τρεις εμπρηστικές επιθέσεις. Όμως δεν έβαλε...


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ... ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ




όνομα στο τέλος της προκήρυξης! Άγουροι... αναρχικοί, ή αμελείς... επαναστάτες;

Δείτε την προκήρυξη:


Την Κυριακή 26/12 χτυπήσαμε

*την Αγροτική τράπεζα στην Αγ.Μελετίου
*το ταχυδρομικό ταμιευτήριο στο Μαρούσι
*πολυτελές αυτοκίνητο(mercedes) στην Αργυρούπολη

 Χτυπήσαμε οικονομικούς στόχους από τράπεζες μέχρι ιδιωτικό πλούτο σαν απάντηση στη γενική επίθεση που δεχόμαστε από το "κράτος δικαίου",το οποίο έχει σκοπό την ισοπέδωση οποιουδήποτε εξεγερμένου κοινωνικού κομματιού εν όψει των όλο και πιο σκληρών οικονομικών μέτρων που προοιωνίζονται.

Πρώτοι στο στόχαστρο μπαίνουν οι αναρχικοί αγωνιστές,οι οποίοι χτυπιούνται με διάφορα μέσα όπως η ποινικοποίηση των προσωπικών τους σχέσεων, η συστηματική παρακολούθησή τους, συλλήψεις βασισμένες σε σαθρά έως ανύπαρκτα στοιχεία και οι αθρόες φυλακίσεις του τελευταίου κυρίως χρόνου.Αυτή τη στιγμή κρατούνται περισσότεροι από 30 αναρχικοί αγωνιστές δέσμιοι του σωφρονιστικού παροξυσμού.

Φυσικά η απάντηση σε όλη αυτήν την καταστολή είναι η επίθεση.Είναι προφανές πως θα βρίσκουν μπροστά τους όχι μόνο εμάς αλλά και ένα σύνολο καταπιεσμένων ανθρώπων,που θα αποφασίσει πως δε θέλει να παραμείνει αδρανής απέναντι στην προέλαση της κυριαρχίας.Η τωρινή επιλογή μας άλλωστε για το χτύπημα των προαναφερθέντων στόχων είναι η ελάχιστη απάντηση στο κλίμα που διαμορφώνεται εδώ και περίπου ένα χρόνο.Όσο πιο ολοφάνερη γίνεται η καπιταλιστική επίθεση τόσο πιο καθαρή θα  γίνεται η οργή μας και η οργή κάθε ανυπότακτου κοινωνικού κομματιού.

Την ερώτηση ποιος θα νικήσει,μόνο η ιστορία μπορεί να την απαντήσει.Εμείς θα είμαστε εκεί για να την διαμορφώνουμε είτε είμαστε μειοψηφία είτε πλειοψηφία.

Πρόταγμά μας λοιπόν είναι η συνέχιση του πολέμου με όλα τα μέσα.Χωρίς να θέλουμε οι πολιτικές μα δράσεις να γίνονται κάποιου είδους πρωτοπορία,ελπίζουμε να ξεπεραστούμε.Ελπίζουμε πως συμβάλλουμε βάζοντας και τη δική μας σπίθα στην πορεία προς την Επανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.